0

AJANKOHTAISTA

Kerhokirje - Kesäkuu

14.6.2023

-- Viikon hyppytoiminnat --

Viikonloppuna hypätään ja paljon! Kerholla alkaa VPK-kurssia torstaina - Fränkki ja Jore hierovat lupaavista hyppääjistä uusia kouluttajanalkuja. Myös Inka & Claudion skills-kämppi tuo osanaan kovan tason porukkaa hyppäämään eli pokat pyörii ja aina mukaan mahtuu.

-- Sissi on kotona! --

Vaikka kesäkuu on vierähtänyt käyntiin hieman melankolisissa tunnelmissa kun Sissi oli edelleen pajalla, niin nyt se on saapunut ehjänä takaisin kotiinsa Immolaan! Eiköhän siis laiteta turbiini raikaamaan!

-- DZM on kotona! --

Eli dropzone managerikin on palannut reissultaan enemmän eikä vähemmän ehjänä takaisin. Sikäli siis kaikesta kerhoon liittyvästä voi taas ottaa minuun (Olliin) yhteyttä jos on ongelmia ratkottavaksi tai kehitystä kehitettäväksi!

Reissusta uteliaille pidetään pieni iltama ja käydään "sitkumävedin"-jutut alusta loppuun, asiasta lisää kunhan suunnitelma tarkentuu.

-- Kelpoisuuspalkintoja! --

Tänä kautena jos korotat lisenssiluokkaasi tai saat uuden kouluttajakelpoisuuden, olet ansainnut päätähuimaavan upean palkinnon, jonka voit lunastaa nykäisemällä DZM:ää hihasta ja tavalla tai toisella todistamalla saavutuksesi. Eli nyt kannattaa käydä kupukurssia, hankkia uusia kouluttajameriittejä ja/tai hypätä ittensä korkeampaan lisenssiin asti!

Huomiona, että lisenssinkorottajille ja kouluttajakelpoisuuksien saajille on erilaiset palkinnot tiedossa - kouluttajille on luvassa hieman fantsummat kamat, mutta ovat kuitenkin suurinpiirtein yhtä sarjaa toistensa kanssa. Eli kaikkista nohevimmat saa sekä luokankorotuksesta, että uudesta kelpoisuudesta saavutuksiensa merkiksi jotain.

Ensimmäisenä meriittiä saa Sami Rounela, radiokouluttajaksi pätevöidyttyään kauden alussa! Palkinnot jääköön mysteeriksi kunnes niitä lunastetaan!

Tavaraa jaetaan niin kauan kuin riittää. Kriteereinä uuden lisenssiluokan saaminen (A, B, C, tai D) tai uuden kouluttajakelpoisuuden saaminen. Vanhojen uusinta ei riitä! Saavutus pitää myös olla tapahtunut Immolassa tai Skydive Karjalan hyppytoiminnan yhteydessä ja Skydive Karjalan jäsen pitää olla.

-- Vakituiset nuotioiltamat! --

Tästä lähtien nuotiopaikka herää säännöllisesti henkiin joka lauantai, n. kello 19. Kaikki ovat tervetulleita laittamaan ruokaa tulen äärellä, kertomaan tai kuuntelemaan kuulumisia tai vain nauttimaan liekkien loimusta.

Aloitusaikaan tulee vääjämättä muutoksia ja se elää kuten tuli itse kerta kerralta! Kuumaa hehkua ruuanlaittoon ja fiilistelyyn on aina niin kauan kun sitä kaivataan per kerta - joskus vähemmän, joskus enemmän. Valmistautukaa siis grillaamaan ja nauttimaan uudesta nuotiopaikasta, kuitenkin maltillisesti janojuomien osalta jotta sunnuntaiden hyppytoiminnat eivät kärsi. ;)

-- Kevätkokous pidetty --

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 10.6. ja siellä käytiin sääntömääräiset asiat plus sääntöjen päivitystä läpi, sekä sivuttiin hieman tiedotuksen kehittämistarpeesta. Asiaan liittyen DZM pyrkiikin nyt säännöllisen epäsäännöllisesti laittamaan kerhokirjeitä matkaan, joissa käydään läpi lähiaikojen menneitä ja tulevia tapahtumia.

Sääntömuutoksissa haettiin joustavuutta hallituksen kokoonpanon suhteen, jotta voi olla enemmän porukkaa jos niin tarvitaan ja myös muutenkin nykyaikaistetaan menoa.


« Takaisin