0

AJANKOHTAISTA

SM, KuKäKu, TLU, JLK, SDK, CAD ja SIS!

9.7.2023

Tuleva viikko on täynnä kaikkea kivaa! Mutta syödään elefantti pala kerrallaan:

Alkuviikosta paikalle saapuu OH-CAD varsinaisesti SM-kisoja ajatellen, mutta toki jos Sissin osalta pokallista ei löydy, hypitään siitäkin. Lähtökohdat on, että omilla hinnoilla mennään, vain täysiä pokia heitellään CADista ja kaikki samaan korkoon joka on maksimissaan se kolme kilsaa. Jos neljään tekee mieli niin turbiini odottaa sinua kyytiin. Hyppytoiminta on meidän kautta, eli myös SdK:lle maksut hypyistä.

SIS! Tuttu, tilava ja nopea Sissi palvelee meitä toki yhtälailla, kunhan pokaa on niin lapa pyörii.

TLU eli turkulaisia on tulossa! Kuinka monta ja milloin? Sen tietää vain turkulainen sydämessään. Eli eivät ole keränneet ilmoittautumisia tms, mutta eiköhän sieltä jokusen tule ja pitkin viikkoa. Asiaan liittyen, meidän Turku-visiitille voi myös ilmoittautua sitten reilun viikon päähän. Jos haluaa lyhyen visiitin loppuviikosta, niin voi toki heittää DZM:n kyytiin kamppeet ja saapua julkisilla vasta myöhemmin, sitten hypätä taas DZM kyytiin homman lopuksi ja suunnata takaisin Immolaan sunnuntaina.

JLK! Toverimme Jyväskylästä ovat sen sijaan keränneet ilmoittautumisia ja heitä tipahtelee pitkin viikkoa. Ilmoittautuneita on kaksinumeroinen luku ja lisää toki saattaa tulla ja mahtuukin.

SDK! Sehän on me ja siitä päästäänkin kerhokisoihin! Eli kolmen kerhon väliset mittelöt on tiedossa, lajeina 3-way lätsi ja 3-way free/sittis. Simppeliä kuvioita lätsissä ja alustavasti free-osuudessa täysin irti ja täysin kiinni pieteetillä niin pisteitä ropisee! Eli kipinkapin edustamaan kerhoa kisoihin, eikä tarvitse liikaa stressata sillä joukkueita otetaan rajattomasti per kerho eli kynnys on pieni lähteä hupiin mukaan.

SM! Kisoista puheenollen tarkkuuskisat pidetään tällä viikolla! Eli CADista pääsevät 00-konkarit tähtäilemään patjan keskelle. Kisoista tulee livelähetys kerhon YouTube-kanavalle youtube.com/@skydivekarjala ja itse lähetykseen tulee linkkiä lähempänä ajankohtaa.

Ja toki vielä pidetään kuvunkäsittelykurssia examinaattorin voimin kerholla, eli mikäli mielii kupukurssia suorittaa B-lisenssiä varten tai kuvunkäsittelykouluttajaksi itse niin nyt on saumaa.

Eli lyhyesti:

CAD: omat hinnat - oman kerhon maksuliikenne - täydet pokat - yksi linja - max. 3km

SIS: BRRRRRR sanoo turbiini!

TLU, JLK, SDK: kivaa yheistoimintaa ja pientä kisaa!

KuKäKu: loppuviikosta, sekä B-lisenssiä varten, että kouluttajakelpoisuutta

SM: loppuviikosta myös, livelähetys!


« Takaisin