0

AJANKOHTAISTA

Kerhokirje - Elokuu

4.8.2023

-- Tämän viikon hyppytoiminnat --

Tällä viikolla toiminta alkoi keskiviikkona kun ruttaajia on tullut paikalle ja sekaan mahtuu myös tottakai omia. Tandemeita on myös lähes joka päivälle ja alkeiskurssia löytyy, eli toimintaa on ja Sissistä ei varmasti kapasiteetti lopu. Kaikki vaan kerholle loikkimaan!

Ja ruokaakin on tarjolla kun Ohto ja Timppa kokkaa keittiössä. :)

-- Ensi viikon hyppytoiminnat --

Mikäli väkeä riittää, hypitään arkena täysillä! Nimenhuudot ilmoittautumista varten tulevat tänään, sinne vain täppää kehiin.

Viikonloppuna on tiedossa pöhinää ja paljon - Elokuun Freekendi puskee päälle, Aapro tuo taas friiflaijeroinnin maailman Immolan taivaalle ja mukana näkyy myös Inkan ja Claudion porukka - lapa pyörii ja kone lentää.

Eikä siinä vielä kaikki! Jyväskyläläiset kun otettiin hyvin vastaan niin sieltä saapunee jokusen vierasta taasen käymään - ja hehän ovat oikein tervetulleita, oppilaita ja kelppareita saattaa tulla ja Rosmurat ainakin ovat tulossa.

Ja viimeisenä, muttei vähäsimpänä leivotaan kerholle uutta tandemmesua - THM-kurssi alkaa torstaina ja viikonloppuna toivottavasti alkaa kovan tahdin pommitus - eli yli sadan hypyn sankareille olisi ilmaisia tandemkyytejä tiedossa siinä vaiheessa. ;)

-- Kolmannen viikon häppeningit --

Ja menohan vähän muuttaa muotoaan, muttei vielä lopu läheskään. 16.8. keskiviikkona Sissi on saanut roolin elokuvasta ja se pyörähtää Pyhtäälle (muutaman assistentin kera) kameroiden hohteen eteen.

Ja viikonloppuna näkyvyyttä tulee lisää! 19.8. on Imatra-päivä ja kerho on kutsuttu sinne esittelemään menoa - kojun pitäjiä haetaan eli kaivataan muutamaa hyppääjää kertomaan kerhosta ja hyppäämisestä. Tavoitteena saada sen verran esittelijöitä, jotta voidaan vuoroissa pitää, eikä tarvitse koko päivää yksin julistaa. Kiinnostuneet voi laittaa DZM:lle viestiä ja lisää tulee myöhemmin. Esittelymateriaalit ja -pisteen puitteet saa toki kerholta.

20.8. taas lähdetään Mikkelin ilmailupäivään ilmailemaan - siirtolennolle mahtuu porukkaa hyppäämään ja myös paikanpäällä tottakai hypitään mitä keretään. Tästä on tapahtumakalenterin tapahtumassa hivenen lisätietoa ja laitellaan tarkempaa tietoa ja ilmoittautumislomakkeita pian tulemaan. Mikkelistä Sissi tulee kotiin (vastoin aiempia suunnitelmia) kotiin ja siirtolennolta on mahdollista hypätä jos aikaa ja keliä on.

Ja luonnollisesti perjantai - lauantai suunnilla hypitään ihan niin paljon kun halutaan, toimintaa tavalliseen tapaan.

-- Elokuun viimeinen toimintaviikko --

Vikalla viikolla on suunntelmissa olla Pyhtäällä Skydays tapahtumassa jossa temmelletään yhdessä HLU:n ja Aeronautican kanssa Helsinki East Aerodromen taivaalla. Tapahtuman suunnittelussa on kuitenkin vielä vähän eloa, joten asiasta tiedotetaan tarkemmin kun yksityiskohtia lyödään paremmin lukkoon.

Laskeutumisalue on pieni joten toiminta on rajattu itsenäisiin hyppääjiin joilla on yli sata hyppyä kokemusta plakkarissa.

-- Soloyboogie, Alavus --

Kuun viimeinen viikko ja syyskun eka viikonloppu tuli yllättäen kutsu Sissille Alavudelle. Boogien toinen kone jäikin pois ja soolo-Soloy soitteli Sissin sähäkästi suhisemaan sinitaivaalle sympatisoijaksi s... itselleen. Sitä myöden Freekend siirtyi viikolla eteenpäin ja syyskuun alkeiskurssi siirtyy hieman myös.

-- Heinäkuu! --

Heinäkuussa lennettiin 62 pokaa SISin ja CADin voimin, hyppyjä tuli yhteensä 571. Kerholle saatiin uusi PLHM sekä uusi kuvunkäsittelykouluttaja.

Kerholla hypättiin SM-tarkkuuskisat onnistuneesti loppuun ja myös EFIM kerhokisat, kerhokisojen voittajaksi tuli jyväskyläläiset, onnittelut sinne!

Turkulaiset tulivat käymään pitkän matkan takaa ja meiltäkin oli Turussa edustusta. Ensi vuonna isommin ja suunnitelmallisemmin!


« Takaisin