0

AJANKOHTAISTA

KEVÄTKERTAUS OPPILAILLE KAUDEN SUJUVAAN AVAUKSEEN

21.2.2023

Talvi lähestyy loppuaan ja näin myös alkaa kerhon koulutusorganisaatio herätä talvihyppytauoltaan. Kulisseissa toki kuhisee aina ja taas on kalustohuoltoa tehty, materiaaleja päivitelty ja muitakin uusia kujeita keksitty.

Skydive Karjalan keskitetyt oppilaskertauspäivät ovat nyt huhtikuun ensimmäinen ja toinen päivä kerholla Immolassa. Muistellaan yhdessä mieleen hyppäämisen perusteet ja turvallisuusseikat, sekä toki käydään läpi mahdollisia kysymyksiä. Kertauspäivänä saadaan myös hoidettua rauhassa ja hyvissä ajoin tarpeelliset suoritteet ja kokeet ja näin se on helppo tapa saada kaikki kuntoon ennen hyppypäiviä jolloin itse hyppytoiminta käynnistyy jouhevasti. Tarvittaessa kertausta järjestetään erikseen mahdollisuuksien mukaan.

Ilmoittautumislinkin kertaukseen on lähetetty oppilaille tämän tiedotteen sähköpostiversiona - mikäli et saanut sähköpostia, ota yhteyttä.

Paikalle saa toki tulla ilman ilmoittautumista, mutta mikäli ilmoittautuneita ei ole ollenkaan, kertaus jätetään pitämättä sinä päivänä. Eli pelaa varman päälle ilmoittautumalla!

Tämän lisäksi huolehdithan, että jäsenyydet/jäsenmaksut (SIL & SdK) ovat ajantasalla.

Lisäksi on alettu rakentamaan sähköistä oppimisjärjestelmää tukemaan oppilaita urallaan ja se pyritään saamaan on käyttöön jo kertauspäivien avuksi ja tukemaan alkeisoppilaiden taivalta ensimmäisille kursseille. Paperimateriaalista ei vielä ainakaan luovuta ja hyppäämään tietenkin oppii hyppäämällä, mutta järjestelmä toivonmukaan helpottaa vanhan muistelua ja uuden opettelua osaltaan.

Jos jokin askarruttaa ja herättää kysymyksiä, ota toki yhteyttä koulutus[at]skydivekarjala.fi


« Takaisin