0

TAPAHTUMAKALENTERI

 

 

 

 

Skydive Karjalan tapahtumakalenterista näet, mitä hyppykerholla kauden aikana tapahtuu. Huhti-lokakuussa hyppäämään pääsee lähes joka viikonloppu ja onpa siellä useita kokonaisia hyppyviikkojakin tarjolla kelpparihyppääjille ja oppilaille ja tietenkin tandemeita hypätään aukioloaikoina aina kuin on mahdollista. Hyppyharrastuksen saat alulle osallistumalla jollekin kalenterista löytyvistä alkeiskursseista.  Lisäksi kesällä kalenteri täyttyy erilaisista mielenkiintoisista tapahtumista, joihin kannattaa ehdottomasti osallistua.
Varaa oma hyppyaikasi nyt omaankin allakkaasi!

Mikkelin Ilmailupäivä, kerho osallistuu, varaa paikkasi OH-SISsissä ajoissa

20.8.2023

Mikkelissä ilmailupäivä, jossa myös taitolentoa ym harrasteilmailua näytillä. Hyppytoimintaa yleisölle! Tandemilla mm tangokuningas Petri Hervanto.

Pidämme samalla alkeiskurssi-infon ja myymme tandemeita. Hypätä saadaan ohjelman väleihin pitkin päivää.

Lähdetäänpä tuulettuman Etelä-Savon puolelle ja samalla hankkimaan oppilaita Immolaan.

Menomatkalle 13 nopeimmalle OH-SIS kyyti sisältäen hypyn perille. Illalla OH-SIS siirtyy  suoraan Mikkelistä Pyhtäälle. Toki sinnekin pääsee kyydissä, mutta kotimatka on Pyhtäältä junailtava erikseen.

Mennään porukalla juhlistamaan Mikkelin ilmailupäivää. Menomatkalla ja paluumatkalla on hypyt paraturneeperiaatteella, ilmailupäivän ohjelman aikana pääsemme hyppäämään joitakin pokia. Myös lippu saadaan ilmaan "näytöksessä". Nopeimmat pääsevät SISillä -  toki autoillakin Mikkeliin pääsee hyppäämään.

 

 

« Takaisin