0

TAPAHTUMAKALENTERI

 

 

 

 

Skydive Karjalan tapahtumakalenterista näet, mitä hyppykerholla kauden aikana tapahtuu. Hyppykausi on huhtikuusta lokakuuhun ja tarkempi viikottainen hyppytoiminta näkyy hyppytoimintaorganisaattorista. Hyppyharrastuksen saat alulle osallistumalla jollekin kalenterista löytyvistä alkeiskursseista. Kalenterin sisältöä päivitetään pian.

OH-SIS goes SOLOY Boogie 2023, Alavus

30.8.2023 - 3.9.2023

Vanhainkodista on tapahtunut joukkopako, ja villiintyneet eläkeläiset ovat suuntaamassa Alavudelle hyppäämään laskuvarjoilla. Sulaudu harmaantuneeseen joukkoon ja kaiva tekohampaat vesilasista. Nyt ei tarvitte hävetä huonoa muistia, käsien vapinaa tai heikkoa kuuloa…
 
 
Soloy Boogie tulee taas! Mukana syksyn suurimmassa boogiessa erilaisia koutseja, lentokoneita, ohjelmaa sekä menoa ja meininkiä.
𝐈𝐋𝐌𝐎𝐈𝐓𝐓𝐀𝐔𝐓𝐔𝐌𝐈𝐍𝐄𝐍:
Avataan 31.7.2023
𝐘𝐋𝐄𝐈𝐍𝐄𝐍 𝐁𝐎𝐎𝐆𝐈𝐄-𝐈𝐍𝐅𝐎:
Boogiemaksun maksavat kaikki jotka osallistuvat boogieihin perjantaina, lauantaina tai useampana kuin yhtenä päivänä. Erillistä päivämaksua ei ole. Boogiemaksulla olet oikeutettu hyppäämään, hengaamaan ja muuten oleskelemaan kenttäalueella boogieiden aikana. Boogiemaksu tarkentuu kun saadaan viimeiset palaset loksahtamaan kohdilleen.
Kaikki maksut maksetaan lähtiessä manifestiin kortilla tai käteisellä.
𝐑𝐔𝐎𝐊𝐀𝐈𝐋𝐔:
Kerholla on tarjolla aamupalaa (to-su), lounasta (to-su), sekä päivällistä (ke-la). Hinta tarkentuu piakkoin.
𝐌𝐀𝐉𝐎𝐈𝐓𝐓𝐔𝐌𝐈𝐍𝐄𝐍:
Alavuden Ilmailukerhon tiloissa mahtuu jokainen majoittumaan. Saunamökillä nukkumapaikkoja 18 hengelle, kerhorakennukseen sopii patjoja lattialle, asuntoautoille/vaunuille sekä teltoille löytyy paikkoja ja majoitusmökkimme (2x4hlö) ovat käytössä. Majoitus normaalin hinnastomme mukaan. Huomaathan että 𝐚𝐬𝐮𝐧𝐭𝐨𝐚𝐮𝐭𝐨𝐣𝐞𝐧 𝐣𝐚 -𝐯𝐚𝐮𝐧𝐮𝐣𝐞𝐧 𝐬𝐚̈𝐡𝐤𝐨̈𝐥𝐚̈𝐦𝐦𝐢𝐭𝐲𝐬 𝐞𝐡𝐝𝐨𝐭𝐭𝐨𝐦𝐚𝐬𝐭𝐢 𝐤𝐢𝐞𝐥𝐥𝐞𝐭𝐭𝐲!
𝐇𝐘𝐏𝐏ÄÄ𝐌𝐈𝐍𝐄𝐍:
Free-hyppäämistä organisoimassa Minari, Iiris Erkkilä ja Lassi Lehesvuo. Jos he kuulevat kysymyksen, “Mitä me lähetään hyppään?”, he kyllä keksivät teille tekemistä. Saattavat jopa itse änkeä mukaan..
Oppilaille on hyppymestareita koko tapahtuman ajan paikalla.
Alavudella hyppäämiseen tarvitset joko AIK:n tai SIL:n jäsenyyden. Hypyt AIK:n hinnaston mukaisesti, koutsatut hypyt 36€, puljahypyt 34€.
𝐋𝐀𝐔𝐀𝐍𝐓𝐀𝐈-𝐈𝐋𝐋𝐀𝐍 𝐁𝐎𝐎𝐆𝐈𝐄𝐏ÄÄ𝐓Ö𝐒𝐁𝐈𝐋𝐄𝐄𝐓:
Tänä vuonna boogieiden päätösbileiden teema on vanhainkoti. Kaiva mummon vanha rollaattori ja kutimet, tai vaarin kävelykeppi kaapin perukoilta uudelleen käyttöön.
Kun palkinnot on jaettu, on aika laittaa jalalla koreasti pakkaushallissa, tai siirtyä Alavuden kauheimpaan sauna- ja palju-maailmaan. Hyppykamojen siirto hallista pois suositeltavaa.
Näytä vähemmän
Alavus

« Takaisin